Guldkorn

Montér selv dit tæppe - GUIDE

Hos Tæppelager koster det ikke mange penge at få sit tæppe monteret, men man kan også godt selv gøre det. Hér finder du en guide til hvordan du selv kan montere dit nye gulvtæppe. Hav altid en flad skruetrækker, en hobbykniv, dobbeltklæbende tape og en lille håndfuld tålmodighed. 

Først og fremmest skal du (hvis du ønsker det) sætte dobbeltklæbende tape langs alle vægge, uden at pille den øverste lag af endnu. Herefter sætte du gulvtæppet ind i rummet og sørger for at dit gulvtæppe rækker ud over hele rummet, således at hele gulvoverfladen er dækket til med tæppe. Du skal herefter tage en flad skruetrækker i hånden for at markere hvor hobbykniven skal skære. Du bukker tæppet med den flade skruetrækker for at markere i gulvtæppet, så glider kniven også bedre igennem tæppet bagefter. 

Når du er færdig med at markere i tæppet med den flade skruetrækker, så køre du kniven forsigtigt igennem den markering du har lavet i gulvtæppet. Sørg altid for at kniven er skarp, og du kan altid knække bladet af, hvis den ikke er skarp nok. Husk at gøre brug af den lille håndfuld tålmodighed du har med i værktøjskassen, og skær forsigtigt i tæppet hele vejen rundt. 

Når du har skåret tæppet fint til, så løfter du i hjørnerne og piller den øverste lag af i den dobbeltklæbende tape du monterede på gulvet i  starten. Lige så forsigtigt slipper du gulvtæppet ovenpå gulvet og glatte tæppet ud over tapen. 

Nu skulle du gerne være færdig og i øvrigt Tillykke med dit nye gulv. Hvis du har spørgsmål undervejs er du altid velkommen til at kontakte Tæppelager’s kunde support på 33 23 06 51.

Lær At Ligge Gulvtæppe - De 5 Gyldne Tricks
Spot News!

Læs også vores Andre tips og tricks

Brug for inspiration til tæpper?

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev som er fyldt med alt du har brug for at vide om gulve, og tæpper til din bolig.

VIND! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du chancen for at vinde et valgfrit juletræstæppe til en værdi af 995 kroner. Vinderen trækkes den 24/12, bliver offentliggjort i nyhedsbrevet og får direkte besked.

pexels-medhat-ayad-447592_1