Se videoen

Rul derefter ned i siden og udfyld formularen

GRATIS OPMÅLING AF GULVTÆPPER OG KLIKGULV

GRATIS OPMÅLING

DET TAGER KUN TO MINUTTER

  1. Udfyld formularen
  2. Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer
  3. Du får et besøg med henblik på opmåling
  4. Vi medbringer naturligvis vareprøver med
  5. Du vil modtage et samlet tilbud
  6. Vi leverer og montere på den aftalte dag

FAQ

Bestil en gratis opmåling hos Tæppelager, og du vil få et besøg af vores fagmand som medbringer prøver efter dit ønske, som reglt indenfor 24 timer. Vi vil vejlede og hjælpe dig med at finde det Tæppe, Vinyl eller Klikgulv som matcher dit behov. Vi beregner en skarp  pris på stedet, med eller uden montering. 

Ved opmåling har du mulighed for at stille spørgsmål som omfatter dine nye gulvtæpper eller gulv. Vi forstår, at der ligger mange tanker og overvejelser bag en beslutning. Derfor ønsker vi at give dig den bedst mulige service, og sikre at du som kunde er 100% bevidst om dine muligheder.

Du løber først og fremmest ingen risiko, som når du selv måler op. Du kan få ekspert rådgivning af en professionel fagmand. Sidst men ikke mindst så er det ganske gratis; så ingen udgifter eller forpligtelser medfølger. 

Bor du ikke i Københavns området, anbefaler vi at du kontakter os pr. telefon eller kigger ned i butikken, og ser vores kæmpe Outlet af Tæpper, Vinyl og Klikgulve. Vi byder dig ind på en friskbrygget kop kaffe og en super oplevelse for dig og hele familien. Pr. telefonisk henvendelse kan vi fortælle dig om dine muligheder med Tæppelager, selvom du ikke bor i København. 

VINYL GULVE

Hos os finder du Vinylgulve til ethvert formål. Hvis du ønsker et slidstærkt, vedligeholdelsesfrit samt. blødt Vinylgulv; så klik videre her. Vælg hér imellem mange flotte Vinylgulve.

TÆPPER

Et blødt Væg – Til – Væg gulvtæppe egner sig til soveværelser, stuer og til dem som elsker følelsen af varme og lune fødder. Vi anbefaler et slidstærkt tæppe til trafikerede arealer. 

KLIKGULVE

Klikgulve findes i mange varianter. Der findes forskellige materialer, slidstyrker, tykkelser, mønstrer og farver. Vi hjælper dig med at finde det gulv som dækker dit behov. 

Brug for inspiration til tæpper?

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev som er fyldt med alt du har brug for at vide om gulve, og tæpper til din bolig.

VIND! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du chancen for at vinde et valgfrit juletræstæppe til en værdi af 995 kroner. Vinderen trækkes den 24/12, bliver offentliggjort i nyhedsbrevet og får direkte besked.

pexels-medhat-ayad-447592_1